Påsk!!

Ungefär såhär såg det ut igår när jag och Elin var på stan! Det slutar alltid med rosa. Men men.. Vi fick med oss en varsin rosa jacka som jag visar bättre bild på senare. Ser ni vad fint den passar på mig klädhängare? Haha. Nu ska jag ta en dusch sen kommer nog Micaela hit och några fler brudar. Får se vad vi hittar på, jag antar att det blir fest ikväll. 


Nothing ★



Stan +

Hej! Ska iväg till stan nu en snabbis och möta upp bästa vän sen får vi se vad vi hittar på. Verkar inte vara några affärer öppna idag eftersom det är påsk. Men men.. Ikväll kommer Jens till mig och vet faktiskt inte heller vad vi hittar på. Tar allt som det kommer liksom! Vi hörs senare & fortsätt ställa frågor! Puss


Frågestund!!

Nu har ni chansen att ställa era frågor till mig! Vad som helst, vad ni än undrar om så kommer jag svara på det. Vad ni vill veta mer av, privatlivet, stylist-linjen, skolan, bloggen, vardag osv. Ingen fråga är för dum! Så släng in en kommentar. Ps. frågorna kommer besvaras i ett Videoinlägg! 


3 sanningar om mig!

+ Jag är svag för killar med god killparfym! 
+ I 9an hade jag mer än 75% frånvaro och jobbade upp alla mina betyg på 3 veckor. 
+ Jag är 1,68 cm lång och väger 49/50 kg. 
 


Super inspo!

Hej! Kom precis hem från skolan och är hur trött som helst. Mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu när det häller skolan och stora beslut. Ska sätta igång med pluggandet snart och sen iväg! Kommer ta med mig datan så jag kan hålla er uppdaterade! Slänger in något inlägg lite senare. Puss


Vår-favoriter!!



Skriver av mig!

Hur världen är en vacker plats att vara på samtidigt som den är en otäck plats att leva på. Mitt huvud snurrar fullt av frågor som jag egentligen bara kan ställa till mig själv. Min tillit till männsikor blir bara värre och värre. Jag är trött på alla påhitt, allt skitsnack, alla idioter och avundsjuka människor. Om jag hade fått stanna tiden och tagit tillbaka alla chanser jag givit till personer som inte alls var värda det. Hur kan det vara så svårt att hålla sig till det man lovat, till det man svurit och givit sig till? Att inte gå bakom ryggen på sina vänner eller sin bästa vän. Att inte hugga en i ryggen så fort man vänder ryggen till. Hur kan det vara så svårt? 
 
Jag vill vara den där lyckliga tjejen som jag alltid varit, där folk har slängt komplimanger om mitt otroliga leende och mina gnistrande ögon. Men hur ska jag kunna bevisa det när folk i min omgivning bara ser ner på en? Att jag ens tillåter såna personer finnas i mitt liv. Jag vill älska någon. En person som aldrig skulle kunna hugga mig i ryggen, en person som håller sig till vad den lovat och alltid stannat vid min sida. Och om jag skulle älska den personen så skulle det bli föralltid. Jag är trött på att leva i en värld där folk bryr sig mer om vad andra gör och aldrig brytt sig ett dugg om hur dom själva beter sig.. 
 


Look!

Såhär har jag sett ut idag. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film. Mår inte alls bra, kännt mig hängig hela dagen av någon konstig anledning. Hoppas ni mår bra iallafall! Vill bara vara lycklig just nu.. för en liten stund.


Just wanted!!



Godmorgon!

Hej! Är skitledsen för dålig uppdatering men har inte haft tid som ni kanske förstår. Min helg har bestått av festande och firande. Orkar inte berätta hela min helg men ni förstår säkert haha. Tror jag börjar bli sjuk.. Så typiskt innan lovet. 


Look of today!

Nu är jag äntligen hemma efter skolan och har precis duschat. Ska börja göra mig iordning och sen blir det resturang med familia eftersom jag fyllt åt! Italienskt tror jag att det blir, är heller inte förvånad. Sen blir det nog fest ikväll. Såhär har jag iallafall sett ut idag! Ha en bra kväll sötnosar.


Nytt!

Hej! Åkte direkt till stan och fick med mig detta! Är så nöjd. Somnade senare än oväntat inatt så var grymt trött och min mamma vägrar att inse min kärlek till min underbara säng! Anyway så köpte jag med mig mat hem och ska äta nu sen plugga lite. 


Perfekt outfit!! ♡



Time to gym!


Ska springa iväg till gymmet snart ska bara ladda ner lite låtar från Spotify som ger mig lite motivation, ett grymt bra tips till er som känner att ni håller på att tappa motivationen. Att lyssna på peppande musik! Annars har jag precis kommit hem, tog en mini-shopping på stan förut så får visa er senare. Ska fylla vattenflaskan nu så hörs vi senare. 


Frågor & svar om min iphone!

Har fått en heldel frågon om Coccoppa appen och hur man gör osv. Så jag tänkte svara på lite frågor nu så får jag ta resten i ett videoinlägg eller något. Eftersom det är så många frågor så väljer jag att dela upp det istället.
 
Fråga: När man fixar meddelande, hur gör man då? De kommer ju upp att man ska skriva in ett nummer, sen går de bara att smsa de numret från den appen.. Går de att fixa så man kan smsa alla?

Svar: Jag ska förklara så gott det går och så bra jag bara kan eftersom det är ganska komplicerat att svara på detta utan att visa i mobilen. Men när du laddat ner meddelande appen och sparat den i menyn så kan du alltid lägga in ett nummer innan du trycker på spara. Dock dras bara den appen till det nummret du har lagt in.
 
 Fråga: Kan man ta bort dem gamla apparna då? Istället för att ha två?
Svar: Ja det kan du. Men apparna kommer alltid öppnas i den vanliga appen för appstore.

Fråga: Kan man göra så i 5an också?
Svar: Det ska funka att göra så på Iphone5 också. Eftersom det är en app!

Fråga: Kostar appen någonting eller är den gratis?
Svar: Den är gratis!

Fråga: Har du iphone 4 eller 4s? Vilken tycker du mest om eller vilken skulle du rekomendera eftersom jag tänkt köpa en men kan inte bestämma mig.

Svar: Jag har både haft Iphone4 och 4s. Jag har en 4s nu och den funkar jättebra. Så jag skulle rekomendera att köpa en 4s.
 


Tisdag!!

Är jätteledsen för den dåliga uppdateringen men ska bättra mig! Det lovar jag. Har haft fullt upp hela dagen med träning osv. Har försökt plugga lite också men det gick väll sådär. Har inte haft någon tid helt enkelt. Nu inväntar jag middagen och sen blir det bara mysa framför en film. 


You smile, i smile ♡

Vaknade med ett leende på läpparna! Och jag har verkligen anledningen till det. Åh, kan knappt vänta.. HELT SJUKT! Hur kan en människa vara så perfekt? Och han har anledningen. Vi hörs senare.


Min iphone! ♡


Åh kolla vad fin min iphone är nu! Min prinsessa, hehe. Vet att det är många som har frågat om hur man gör så tänkte förklara för er lite bättre så slipper ni fråga. 

♡ Ladda ner appen Coccoppa. 
♡ Bli medlem (ett tips om du vill kunna göra egna appar senare) 
♡ Välj vilket filter du vill använda till dina appar. 
♡ Spara i menyn och sen tryck på "DONE" 



Cute shoes från H&M! ♡

Åh titta vad söta sommarskor för bara 199 kronor på H&M. Vilket kap! Måste verkligen köpas. 


Skönhetstips, lip balm

Tänkte ge er ett grymt tips till er med torra läppar! Om detta Lip Care SPF 15. Detta lip-balsamet passar för alla typer. Det är grymt! Kostar runt 60 kr på Body Shop och det är värt varenda krona! Finns i olika smaker och färger också. Du får lena läppar på bara några läppar och ger bra vitaminer för dina läppar. Värt att pröva! 


Favorit outfit!!



Presenter ♡


Marc by Marc Jacobs armband - Champagne - Väska från Mango - 20 rosor - Starbucks muggar + chai te - Lexington jacka - Lexington doftljus - Nike air Run 3.0 - Victoria Secret body mist - Pengar - Juicy parfym och body lotion till Justin Biebers Someday - Plånbok. 


Svar på kommentar!


Fick en liten konstig kommentar som jag känner att jag måste svara på eftersom denna personen verkar missförstå allting! Jag är inte den som sitter och gör såna här grejer till tredje världskriget och jag är van med att ta lite skit och hat-kommentarer. Något som är vardagsmat för mig och egentligen bryr jag mig faktiskt inte. Men när folk börjar blanda in min familj och mina vänner så har jag en anledning till att bry mig! Eftersom min familj och mina vänner är dom som står mig närmast. Som ni alla vet fyllde jag 17 år igår och redan då ska folk börjar klaga hur överdrivet det är och hur överdrivet MIN familj & mina vänner gör det. Vad fan är grejen? Har du aldrig fyllt år eller och om min familj eller mina vänner vill göra någonting stort för mig, överraska mig, köpa fina presenter eller vad som helst så betyder det att det är överdrivet då? Det är normalt för min familj att fira. 
 
Jag vet inte hur du firar din födelsedag, om du bara sitter hemma sådana dagar och kommenterar folks bloggar, eller om du inte alls får några presenter. Jag har faktiskt ingen aning om hur du gör och är du inte intresserad av hur jag firade igår eller vad jag fick för någonting så behöver du inte alls läsa min blogg. Och om det så behövs så skulle jag kunna skriva ett långt inlägg om HUR JÄVLA MYCKET MINA FÖTTER ÄR PÅ JORDEN till skillnad från DINA! Min familj och mina vänner är långt ifrån dig, så nästa gång du hackar på mig så dra inte in min familj eller mina vänner! För jag tror denna kommentaren som du skrev nyss var både överdriven och pinsam. Synd att du måste skämma ut dig... 
 
Inte meningen att det skulle bli sånt här långt inlägg, ville bara förklara för er hur det ligger till.
Hoppas ni mår bra! Puss och kram! 


Full-bokad vecka!

Haft en grymt bra födelsedag med massa tårta, presenter, blommor, pengar och kärlek! Så grymt nöjd över allting och alla otroligt fina gratulationer! Är hur trött som helst med tanke på att jag suttit på ett flygplan idag också. Får visa er allting imorgon och berätta mer.. Har en fullbokad vecka, gym och träning står på schemat hela veckan. Vi hörs imorgon, godnatt. 


17 underbara år idag! ♡

17 år idag! 1996-03-17 ♡
Det känns riktigt bra och har fått sååå himla mycket fina presenter av min goa familj även om jag inte har fått alla än. Dom här 4 dagarna i Budapest har också varit helt fantastiska, om vi bortser från det dåliga vädret. Skönt att vara hemma i Stockholm igen! Ska springa iväg till ICA, handla lite och sen blir det fira med resten av familia. Får visa er senare lite noggrannare på vad jag fick & alla bilder från Budapest. Puss! 


Nytt!

 
Detta var det jag fick med mig igår efter shoppingen! Nu håller jag på att packa det sista och sen ska jag börja göra mig iordning. Jag bloggar när jag är framme. Annars får ni ha det så himla bra! Puss. 


Vår känsla.


Fick lite vårkänsla mitt i allt och var tvungen att göra ett collage med en sjukt söt tröja som matchar sjukt bra till vita jeans och ett par hunters! Sjukt fint med vita jeans på våren. Passar till allt!


Full rulle.

Har färgat håret, duschat, börjat packa och hunnit städa mitt rum. Känns som jag är redo för morgondagen! Är sjukt trött men inväntar den nya designen så kan inte sova ännu. Anyway, känns skönt att komma bort från kalla Sverige och komma till lite varmare ställen. Får se om jag hinner blogga där borta, men datan hänger med iallafall. Vi hörs imorgon! 
 


Ursäkta röran!

Ber om ursäkt om bloggen ser förjävlig ut men håller på med den nya designen som kommer bli riktigt grym! Men det tar lite tid, men nångång efter 23 ikväll så ska den vara på plats. Åkte till stan en snabbis, fikade med Alejandro och köpte nya skor & lite små grejer! Åker imorgon så behövde lite småsaker. 
 
Får visa er lite senare, ska trycka i mig donken nu och sen börja packa! 
 


White Nike Air


Jeans: Dr D - Örhängen: Marc by Marc Jacobs - Skor: Nike Air max - Pälsjacka: Hollies - Topp: Hunky Dory


Study ☆

Hej. Har spenderat kvällen i min mattebok och försökt plugga i ca 2 timmar. Nu har jag och mamma precis käkat en sallad, får se om jag åker iväg och träffar någon eller om jag bara tar det lugnt hemma. Är grymt sällskapsjuk! Vill träffa någon innan jag åker till Budapest, haha! Fan vad tiden ska rulla förbi. Men men.. 
 
Tack för alla otroligt fina kommentarer! Ska försöka svara på alla när jag har tid. Ni är bäst. Såhär har jag sett ut idag, iget löshår, vita byxor & pälsväst! 


▲ So many bitches ▲

Jag kom och tänka på en sak här om dagen.. Hur trött jag är på människor som dömer en och bildar fel uppfattning om personer runt deras omgivning. När det till och med går så långt att dina egna vänner börjar tänka och tro dåliga saker om dig. När dina vänner pratar skit så fort du vänder ryggen åt. Hur trött jag är på vissa personer i min omgivning som jag ångrar så grovt att jag tagit in i mitt liv i överhuvudtaget. Personen som dragit ner mig på botten, personer som bara ger mig negativ-energi, personer som överhuvudtaget inte är värda att andas samma luft mig jag och jag är själv medveten om det.
 
Vi alla gör misstag ibland och det är sånt vi får lära oss att leva med. Jag är nästan trött på allt just nu! Jag vill bort här ifrån, flytta utomlands, lära känna nya vänner, ny stad, nytt land, ny skola. Men dom problemen dyker även upp där. Du har ingen rätt till att döma mig om du inte känner mig! Du får ha vilken uppfattning som helst om mig, men döm mig inte! Personer som pratar skit i din närhet, pratar även skit när du inte är där. Så trött på att jag tillåter att andra ska ha kontroll över mig. Är så trött på alla falska slynor som inte annat än har stor käft och en fattig attityd. Jag tror vi alla känner igen oss i denna situationen! Men jag är inte den personen som tar skit bara för att du har för mycket fritid och att mitt namn rullar på rullband i din käft. No way! Jag ger aldrig upp och jag ska tacka min envishet för det, vilket ger oss båda tur i detta fallet! 
 
Stå upp för er själva och låt ingen annan säga åt dig vem du ska vara eller vem du borde vara. Puss! 
 


+ Söndag collage +



Never give up

Jag ber om ursäkt för världens sämsta uppdatering som gör att bloggen är skitkass för tillfället. Men har haft fullt upp hela helgen! Åkte runt halva Stockholm på fest, festat med tjejerna, skrattat så jag fått ont i magen, träffat nya människor och gått flera kilometer. Hur som helst har helgen varit lyckad! 
 
Funderar på att lägga ner bloggen.. Men vill höra vad ni läsare tycker?



Mini nytt!

Vårjacka från SALT. 
Stickad tröja från H&M 
En sjuuukt god budget parfym, lösögonfransar & en klocka. 


Ledig idag! ♡

Är ledig idag och det känns skönt. Jag och Oscar var på stan igår i flera timmar, åkte till kista och sprang runt där ännu i flera timmar. Äntligen en kille som gillar att shoppa, fast det kanske går i släckten? Haha. Ska gå upp nu och äta frukost sen iväg mot stan igen. Visar er lite senare på vad jag köpte igår. Puss! 



Frågor & Svar

Fråga: Såg att du skrev på din förra blogg att du köpte ett sånt skal från vs som syns här ovanför!Vart köpte du det?
Svar: Det är från Victoria Secret i Miami, köpte det när jag var där! 

Fråga: Var har du köpt din juicytröja? Superfin blogg!! Kramar ♥
Svar: Hela min Juicydress är från Juicy's Orginalbutik i Miami. Tack så mycket! Kram. 

Fråga: Är du på g eller tsm med axel? Btw du har en skitfin o bra blogg kram :)
Svar: Åh tack så jättemycket! Nej vi är varken på g eller tillsammans. Kram!

Fråga: Är dina föreldrar rika eller så? Vad jobbar dom med? Jättefin blogg :)
Svar: Vet faktiskt inte vad man ska svara på den frågan utan att man ska låta skrytig eller så? Men mina föräldrar tjänar bra & mer än medel iallafall. Min mamma är ekonom och pappa har eget företag. 

Fråga: Hej kan inte du ta kort och lägga ut bilder på dit rum? Kram. 
Svar: Absolut! Håller på att göra om mitt rum nu så bilder kommer absolut upp när det är klart. Kramis.

Fråga: Fyller du 18? Tänkte eftersom de står att du är 17, har du börjat med körkortet också eller? :)
Svar: Jag fyller 17 nästa söndag! Jag har börjat lite smått med mitt körkort, självklart kommer jag göra klart det när jag finner tid till det! 

Fråga: Hur mycket pengar spenderar du på 1 år? 
Svar: Oj.. Jag har ingen koll på det faktiskt.


+ Film

Har hämtat kusinen nu, handlat och käkat middag. Alex kom förbi också så nu ligger vi i sängarna och tänkt kolla på film. Vi köpte med oss massa godis också, så vi kan unna oss under natten. Blir shopping imorgon efter skolan också! Vad har ni för planer? 
 


Hämta kusin på arlanda

Hej på er! Kom precis hem och ska byta om nu för att möta upp mamma på hennes jobb sen rullar vi vidare mot Arlanda där vi ska plocka upp min kusin! Så himla roligt. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Hinner nog slänga in lite inlägg senare. Här får ni lite inspiration!


Avicii X you +



Ni har sääääkert hört Avicii's nya låt X You. Lyssnat på den i typ 3 dagar i rad nu och är helt galen. Vill bara ha sommar, en cider och skönt folk runt omkring mig! GAAAALEN! 
 


SpringCollage +



Sunny morning

Hej! Har ni sovit gott? Håller på att göra frukost nu medans jag springer runt och larvar mig i mina hollister shorts och min Juicytröja. Har inga planer än för dagen, bara ta det lugnt eftersom det är skola imorgon. Känns sjukt.. Detta lovet har verkligen gått så himla fort! Men det är bara 1 månad så är det lov igen och där efter 3 månader så är det sommarlov! LÄNGTAR. ♡ Påslovet spenderas i Sälen och om 10 dagar åker vi till Budapest. Grymt! 
 



2 mars lördag

Har precis kommit hem från myskväll hos Axel. Vi lagade mat, käkade, kolla melodifestivalen, pratade, skrattade, tog fula bilder och såg en skräckfilm. Känns bra att ha någon vid sin sida som man verkligen kan vara sig själv med och samtidigt ha så himla roligt med! Nu har jag laddat ner en film och ska snart lägga mig i sängen för att sova. Bjuder på lite bilder från kvällen! Hoppas ni haft det lika bra som jag. 



Primeboots



Vad tycker ni om Primeboots? Sett att dom är grymt populära ocg har haft tanken på att köpa ett par egna. Runt 3000 kr. Tycker ni att det är värt priset för den modellen? Beslutsångest så skulle verkligen behöva eran hjälp. 


+ Even if you do not hear so hear all other +

Haft en sjukt bra dag! Gått runt på stan med Axel och skrattat så jag fått så ont i magen, pratat, käkat, fikat och provat fula mössor osv osv. Nu springer jag runt och shufflar i hela lägenheten och mitt humör går både upp och ner. Ska byta om till mjukis nu och ringa en vän. Trotts allt har jag en grymt bra känsla i hela kroppen!
 
 


Värt att bära till våren!



Godmorgon fredag ♡

Hej sweeties. Har precis tagit en dusch och ska snart börja göra mig iordning. Ska iväg till stan för att träffa en kompis sen får vi se om jag träffar Axel också. Har inga planer för resten av dagen mer än att jag ska springa runt på stan! Känner att bloggen börjar bli tråkig när jag bara skriver om vad jag gör på dagarna och mina inlägg börjar alltid med "godmorgon" får se till att fler och roligare inlägg kommer upp! 



+ Saker jag stör mig på

+ Personer som inte har någon egen fantasi alls. Såna som alltid måste copycat'a precis allt man gör! Köper exakt likadana kläder, har en exakt likadan bloggdesign, skirver exakt likadana inlägg osv osv. Vill man ha en blogg så ska man väll ändå kunna vara orginell och sig själv? Säger inte att jag alltid är det. Men ni förstår tanken. 

+ Tjejer som leker dumma fast dom egentligen inte är det. Finns inget värre! Det kryllar av sådana på Facebook och överallt. Hur kan frivilligt vilja bli dumförklarad inför typ 5000 + personer? 


RSS 2.0