Planer inför idag.

Godmorgon.. ♡ Vaknade med en grymt härlig känsla i hela kroppen. Ni vet en sån där känsla som man vill ha hela tiden, då man är sådär stört cp-lycklig! Våren är på väg, åker snart utomlands, jag fyller år om mindre än 2 veckor, lovet är snart slut men ser inget negativt med det, 4 månader kvar till sommarlov! Helt sjukt vad tiden går fort! Nu ska jag ta en dusch och sen äta frukost. Ska förbi gymmet också! Sen ner på stan och träffa en kompis lite senare! Hoppas ni får en bra dag, puss. 
 


+ Want bondelid +



+ Fika med en vän!

Hej! Precis kommit hem från en fika och en promenad i stan med min vän Albin. Haft det jättemysigt, pratat, skrattat och njutit av det fina vädret! Det var verkligen vårkänsla när jag gick ut idag, solen och varmt för engångs skull! Ska fixa mina naglar strax och sen blir det middag med familjen. 



Underbar dag!



+ Hej! Har ni det bra? Har precis käkat middag med familjen. Haft ont i magen hela dagen så det kändes bra att äta! Haha. Har varit i stan den största tiden av dagen/kvällen med Elin & Axel. Vi kollade runt på massa olika butiker och pratade en massa! Har inte träffat Elin på hur länge som helst så det var på tiden. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på Andra Avenyn. Har sett klart alla säsonger av Pretty Little Liars, så det känns tråkigt.. Aja, uppdaterar er senare! 


3 favoriter!

Frank Ocean - Thinking About You
Miguel - Sure Thing.
Erup - Baby Girl.
 
Har tänt massa mysiga ljus i mitt rum nu och haft lite girltalk med mammis. Tog ett bad förut vilket var det skönaste jag gjort på länge! Nu sitter jag bara här i min säng, lyssnar på musik och proppar i mig massa frukter.  Lyssnar på go musik. Är galet shoppingsugen också.. Får panik snart. 
 
 
 
 
 


Stan!

Kom precis hem från stan med min mamma. Mötte henne efter jobbet så vi tog en runda på stan och käkade en jättegod sallad inne på NK. Kollade runt lite och hittade även min drömjacka som snart ska få ta plats på min klädhängare. Eller nej, den kommer nog sitta mer på mig än på galjen om jag ska vara ärlig! Är verkligen helt såld på den jackan. Nu ska jag ta en dusch och kolla vad som händer ikväll. Puss! 
 


Måndag & ny vecka

Måndag och ny vecka! Det betyder träning och nyttigheter. Har bestämt mig för att inte äta något onyttigt alls på hela veckan! Har gjort iordning frukost nu, sen är det bara på med träningskläderna och gå ner till gymmet! Någon av er som gymmar? Får se vad som händer ikväll men något kul hittar jag väl på. 


Hunky Dory

Tröjorna är från Hunky Dory! Är så himla kär i dom. Har blivit helt såld med tryck på ryggen. Vad tycker ni om dessa? Värt pengarna?!


+ New York +

Inte så längesen jag var utomland och det dröjer inte så länge till tills jag åker. Satt och skrev på en rosa-lapp igår om vilka städer/länder jag ville besöka detta året 2013 och kom fram till att det skulle bli Singapore, Miami, New York, Los Angles och Dubai. Sen jag kom hem från Miami så vill jag bara tillbaka OCH DET SKA JAG!! 
 
+ Nog om det så har både jag, mamma och resten av familjen pratat om New York. Var ju också där för inte så längesen, men det räknas inte om man bara mellanlandar om ni förstår hur jag menar? New York är verkligen en drömresa. Springa runt bland höghusen och på dom mysiga gatorna. OCH shoppingen!! Dags för mig att börja spara pengar och planera lite. Kanske borde höra med mina tjejer om dom är på! Hehe.. 


Home

Kom precis hem.. Ska gosa ner mig under täcket nu och kolla på Pretty Little Liars. Har gjort om mitt rum och fått in lite nytt! Är så nöjd. Visar er imorgon! Slänger in något inlägg lite senare. Puss! 
 


Q/A

▲ Hur redigerar du dina bilder?
A: Jag redigerar sällan mina bilder om man inte bortser från instagram efftekterna och apparna. 

▲ Kan inte du göra ett videoinlägg när du sminkar dig?
A: Absolut! 

▲ Varför tog det slut mellan dig och Alex?
A: Det var något vi båda kom fram till, och jag ångrar inget. 

▲ Kan inte du ge tips på snygga typsnitt som du använder?
A: Jo. Verdana, Arial, Times New Roman, Sacramenta osv. Några av dom! 

▲ Vad heter du på instagram? 
A: @josefinehedblad följ mig där! 

▲ Vad jobbar dina föräldrar med? Älskar din blogg
A: Mamma är ekonom och pappa har eget företag. Vet dock inte vad för något!


Give me!!



Tröja: Gina Tricot - Jeans: Gina Tricot - Skor: Hunter - Skärp: Moschino - Solglasögon: Rayban


Godmorgon ♡

Vaknade för en stund sedan.. Har ont i huvudet och är sjukt trött. Mamma sprang in i mitt rum och sa att hon bokat resa till Budapest. Stavas det ens så..? Haha. Anyway så ska vi åka dit den 13 mars med hela familjen och kommer hem på min födelsedag den 17 mars. Har aldrig varit där så det blir något helt nytt för mig! 
 
Kom hem runt 3 igår så var helt död med tanke på att kvällen igår inte slutade så bra. Det spårade helt! Men vi hade kul iallafall. Nu låter jag Miguel tala i högtalarna och ska ha planera dagen. Får se om jag orkar dra mig mot gymmet... 
 


+ En åsikt

+ Något jag stör mig på är bloggare som ska skriva hela tiden om hur perfekt allting är. Oj vilken glädjedödare jag är nu.. Att allt dom kollar på är perfekt, till och med deras latte och toalettpapper är perfekt. Men det kanske är svårt att undvika eftersom dagens samhälle kretsar runt oss ungdomar med "perfektion" och att jämföra sig med "alla andra". Varför? 

Du är tillräckligt fin för att le på ditt eget sätt, du är tillräckligt fin för att ha på dig vilka kläder du vill, du är tillräckligt fin för att vara den du är. Vem ska hindra dig? Ska inte tillägna detta inlägget åt det. Men att leva i den där bubblan där allting är så himla överdrivet gör dig bara stolt. Kanske lite FÖÖR stolt.. Bloggare som ser ner på andra för att dom är en rank högre upp enligt dom. Vad är det en bloggare vill få ut av det egentligen? Göra sina bloggläsare avundsjuka på sin perfekta latte, sitt perfekta utseénde, kläder, smink, operationer osv osv. Varför inte peppa sina läsare istället TILL det perfekta, få ut något äkta av det och inte en massa plastic. För dagens stobloggare ser man nästa rakt igenom.. Vilket är ganska synd. Eftersom dom ska framstå som våra "förebilder".  Jag gör allt för att stötta mina bloggläsare. Jag vill vara en bra förebild och kunna inspirera andra till att vara det. Jag vill inte spela den där plastic-rollen eller jämföra mig med andra för att bli accepterad eller för att få vara den jag är som bloggerska. Tvärtom! 



Sminkat hela dagen! ♡

Hej på er. Kom precis hem från skolan och kom precis på att jag behöver städa mitt rum så jag ska tidsfördriva mig med det resten av kvällen. Får se om jag hinner förbi gymmet också. Nog om det så har jag sminkat hela dagen idag från 9 till 4. Inte direkt det jag behövde med tanke på att jag börjar få ont i mina leder igen.. Och denna gången i ryggen! Men när man gillar att göra något och verkligen går in för att göra det så får man kanske ta konsekvenserna ibland. 
 
Annars så har jag sprungit runt i mina rosa Juicybyxor och en pälsväst hela dagen och längtar  efter det efterlängtade lovet, så jag får vila ut. Ska sätta igång med städningen nu. Uppdaterar er lite senare. ♡



+ Favoriter från Hunky Dory

Är helt såld på dessa 2 tröjor från Hunkydory.se! Dessa 3 tröjor ska bli mina under lovet, kan nästan lova mig själv det. Har slitit sjukt mycket med allt plugg denna vecka så förtjänar verkligen dessa. Eller vad tycker ni? Haha..


Snart LOV!

Hej. Har tagit ett powernap och planerat helgen/veckan. Det är ju lov på fredag vilket kommer bli riktigt skönt. Har haft huvudvärk hela dagen och känns som jag börjar få feber, men det hindrar inte mig från att fira att det är lov snart! Ska skriva klart lite uppgifter och skicka in och plugga till ett prov imorgon. 
 


Tisdag!

Visst är det tisdag idag..? Blev lite osäker när jag skrev rubriken. Är hemma nu. Mötte mammsen efter skolan så vi åkte vidare för att hämta ut paket och skaffa nytt gymkort. Äntligen kan man väl säga.. Längtat efter att få komma igång med träningen! Ska plugga lite nu och sen invänta middagen.. Är så himla hungrig!

Bjuder på bilder från dagen.. 


Snart min dag!

Om 26 dagar fyller jag 17 år, 1 år kvar till 18! Klippte ihop en inspirationsbild till er läsare också. Och en del av sakerna som jag önskar mig! Önskar ni er någon speciellt när ni fyller år? Vore kul att få veta isåfall. 
 


Sanningar +

+ Jag stör mig på personer som lägger sig i ALLTING dom inte har någonting med att göra. Fine, finns personer som lägger sig i eftersom dom bryr sig osv. Men du behöver inte leka morsa åt mig, min mamma klarar det ganska bra ensam! 
 
+ Jag kan inte gå på stan utan att köpa någonting. Det känns bara fel då och jag får dåligt samvete efteråt. 
+ Jag spenderar hellre mina pengar på någonting jag verkligen vill ha än massa små saker. 
+ Jag har funderar på att byta gymnasium, men kom fram till att det inte är någon bra idé. 
+ Jag har hellre 1 bästa vän än 100 falska. Och det är SÅ SANT! 
+ Jag har väldigt svårt att lita på folk... Och det gör oftast att jag känner mig nere. 



❥ Designade Nike free run 3.0 ❥

 

❥ Designade Nike free run 3.0. Klickade in på Nike.com för att kolla om dom fått in några träningsskor. Men inte det.. Så passade på att designa egna. Dom heter Nike free run 3.0 klicka in på deras sida och designa egna du med. 


Goooodmorgon

Har suttit hela morgonen och försökt komma på ett sätt att ta bort alla bilder på instagram utan att man måste bläddra upp till första sidan igen! Så sjukt irriterande... Så det kommer ta en stund att få bort alla. Aja, ska ta en dusch och sen äta något. Uppdaterar er senare med lite roligare inlägg! 


Drömoutfit



Söndag!

Ledsen för dålig uppdatering.. IGEN! Men har inte sovit hemma under helgen så har inte kunnat blogga. Kom hem för en timme sedan och ska lägga mig snart. Är ledig imorgon, så himla skönt! Funderar även på att köra igång med en frågestund eftersom jag får en heldel frågor dagligen. 
 
Ska gosa ner mig under täcket nu och skicka lite pussar till min baby! 


Godmorgon ♡

Love morning.. Har ni sovit gott? Vaknade kl 6 imorse och trodde jag var död eller något. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Är iallafall hemma nu och funderar starkt på att sova lite till, men vi får se. Ligger i min vita Victoria Secret dress och en stickad gosig tröja. Ska göra en latte nu och kolla på ett avsnitt av Pretty Little Liars..♡ En riktig standard! Haha.. 





Happy valentine's day! ♡

Egentligen så är denna dagen så himla överskattad. Vi alla borde ta hand om och uppskatta varandra varje dag på året. Men för er som inte har någon om vara med idag så se det som en möjlighet att äta alla sorters chocklad och köp er ett par rosor? Uppskatta dig själv istället! 
 
Kom precis hem från skolan, haft 1 matteprov och gått igenom stylistprovet som jag har på onsdag. Nu är jag hemma och hade egentligen egna planer inför ikväll men det får bli imorgon istället. Ska kolla Pretty Little Liars och mysa ner mig med jordgubbar som är formade som hjärtan som jag fick av mamma! Puss 




In my head ♡



Ni måste verkligen lyssna på denna låten och se videon! Snurrar runt i mitt huvud just nu och är SÅHÄÄÄR nära på att boka resa till USA igen.. Vill bara tillbaka! ♡ 


Stickat!

Mycket kläder nu känner jag, men det är inget man kan få för mycket av. Hittade 3 favoriter från Gina Tricot. Ska inhandlas i veckan! 
 


Powenap Zzz..

Vaknade nu! Somnade direkt när jag kom hem, var så himla trött. Nu ligger jag i sängen och ska försöka plugga lite. All min tid går åt att plugga. Anyway så fick jag med mig ett par skor hem förut, ett par höga uggs. Tycker det är riktigt fint! Nu inväntar jag ett samtal och sen ska jag ta en dusch! 
 
Vill verkligen ha sommar nu.. Nog om det så måste jag tipsa om världens godaste! Tror Micaela fick mig att börja äta dessa. Hallon & Chocklad, så otroligt goda! NI MÅSTE PRÖVA.  ♡ ♡



I want!



I skolan

Var så himla trött imorse så ville verkligen inte gå upp ur sängen.. Men fick veta att vi började 9:50 så låg kvar en stund ändå. Nu sitter jag på stylistlektionen och förbereder min redovisning till nästa vecka. Ska iväg till stan en sväng efter skolan och kolla lite. Hörs senare! 
 
 


Nothing like us..



Lately I've been thinkin',
Thinkin' bout what we had,
I know it was hard,
It was all that we knew, yeah

Have you been drinkin'?
To take all the pain away,
I wish that I could give you what you deserve...

'Cause nothing can ever,
Ever replace you.
Nothing can make me feel like you do, yeah.
You'd know there's no one
I can relate to,
I know we won't find a love that's so true...
 


Sen frukost!

 
Godmorgon.. eller hej på er! Vakna över att Micaela messade mig, så hon kom till mig. Fixade till oss och drog iväg mot Björn Axén eftersom hon skulle sitta hårmodell där + klippa sig! Nu är jag hemma och ska spendera resten av dagen med mina matteböcker och stylist prov. Men innan det ska jag se ett avsnitt av PLL. Någon av mina läsare som kollar på det? 


Collage ♡



Bekännelser ❤

▲ Jag älskar att läsa andras bekännelser på deras bloggar. 
▲ Jag är beroende av min mobil och kan inte gå någonstans utan den. 
▲ Jag hatar personer som ska stå och andas i ens ansikte på tunnelbanan när det är mycket folk. 
▲ Jag har alltid mint-tabletter från Victoria Secret i väskan. 
 


Ny duschad!

Hej! Har precis tagit en dusch från allt skit väder. Har gått hela dagen idag och varit med Micaela. Åkte hem till henne efter vandringen, fixade oss lite, drog ut och träffade lite folk. Så nu är jag äntligen hemma och inväntar Tacos! Så himla trött på vintern nu, blött, kallt, blåsigt och fula outfits. Hatar det verkligen! Enda fördelen med vintern är skidor och min födelsedag. Ska göra lite matte-uppgifter också innan jag lägger mig för att se Pretty Little Liars... Nörd som jag är. 
 
Hoppas allt är bra med er iallafall, uppdaterar er senare! Love 



Home!

Nu är jag hemma från en sjukt seg dag men ändå så himla mysig. Har suttit och planerat veckan lite + helgen. Får se vad som dyker upp! Veckan har ju inte ens börjat än.. Har idrottsdag hela dagen imorgon i Hällasgården och ska gå ca 2 mil. Har absolut ingen lust med det, men gör allt för betyg och närvaro just nu! Nog om det, har bytt om till min juicydress och ska lägga mig för att se Pretty Little Liars. Godnatt 



Godmorgon!

Godmorgon ♡ 
 
Vaknade med världens huvudvärk men det är nog borta nu. Låg och tittade på Pretty Little Liars hela natten igår så somnade vid 4. Nu ska jag göra frukost och sen ta en dusch. Har planer för dagen, men berättar dom senare. Måste skynda mig nu! Hoppas ni sovit gott iallafall. 



Inredning - sovrum! ♡

Ny kategori - Inredning ♡ Jag har alltid varit fixerad när det gäller inredning och möbler. Är helt besatt! Ändrar mitt rum hela tiden! Älskar det!! 


Sminkborstar!

Klickade precis hem världens sötaste penslar! Endast 319:- på Kimstore.se. Har runt 50 penslar nu, såna som bara ligger och som jag aldrig använder. Kanske borde lotta ut till er läsare? Vad tycker ni? 
 


Perfect outfit



Justin Bieber vill du gifta dig med mig?



Jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma när jag såg denna video på youtube. Samma känsla när jag satt hemma i Miami och glodde på tv ca 2 timmar innan 12slaget på nyår, så kommer Justin upp och jag får veta att han bara är 2 timmar ifrån vårat hus... MORD! Hur kan en människa vara så perfekt?! 


Wanted to my room!



Work for it ♡

 Är du också lika lat som jag och inte orkar packa träningsväskan och springa ner till gymmet? Eller du kanske bara har tappat din motivation till träningen i överhuvudtaget och känner att du vill sätta igång igen. Då har jag 4 enkla steg till dig! 
 
Hitta motivationen! Det ska vara roligt att träna! Lär känna dig själv på gymmet, testa dig fram och gör dom övningarna som du känner dig bekväm i och tycker samtidigt är roliga. Se till att ha roligt, le extra mycket och peppa dig själv! På så sätt blir det en vana och du slipper känna ångesten över att packa träningsväskan. 

Sätt upp mål & hitta inspiration! Sätt upp dina mål och hitta din inspiration, kanske hos andra eller på insternet. Te.x weheartit.com, facebook, träningsbloggar osv. Sätt upp dina mål för varje vecka/månad och se din utveckling!
 
Träna med en kompis! Tycker du det är tråkigt att träna själv så ring upp en kompis så tränar ni tillsammans. Det finns hur mycket övningar som helst ni kan göra tillsammans och det blir roligare! Tränar du med tyngder så ha ALLTID en kompis eller någon annan med dig som hjälper dig. 

Fyll dig Iphone med musik! Gör en spotifylista med massa peppande låtar som du kan ha när du inte tränar med en kompis. Det ger dig motivation. 

Ät rätt & nyttigt! Jag har alltid koll på vad jag äter innan och efter gymmet. Jag har själv varit på elitnivån i både gymnasit, fotboll och innebandy. Se till att få i dig rätt mängder med mat och skippa allt godis. Ersätt hellre godiset med frukt, bär eller grönsaker! 
 



Gymkort

Är hemma från skolan nu och har precis tryckt i mig en smoothie. Ska be mamma kolla på nytt gymkort till mig idag så jag kan sätta igång med träningen igen! Just nu sitter jag i sängen, lyssnar på musik och ska snart ta en dusch. Skriver lite inlägg till er senare, låter det bra? Puss 



Collage ♡

 
♡ Skor: Hunter & Ugg - ♡ Väska: Michael Kors - ♡ Klocka: Marc by marc Jacobs - ♡ Blus: Hunky Dory - ♡ Kofta: Hunky Dory - ♡ Jeans: Ingen aning? - ♡ Tröja: Gina Tricot


Good morning!

Godmorgon! Sovit gott? Börjar klockan 10:05 men stannar hemma en timme för att plugga lite vilket behövs. Fredag idag, så himla skönt. Längtat efter helgen, haha. Ska fixa mig lite och sen sätta igång med pluggandet. Gjorde även en asgod smoothie till frukost, passar perfekt. 



Bekännelser

❤ Jag kan inte sova om det är stökigt i mitt rum. Måste alltid se till att det är städat. 
Jag har 17 body mist från Victoria Secret. 
❤ Skulle jag ödesätta mig på en öde Ö, så skulle jag ta med mig min mobil. 
Jag har alltid halsband på mig, det betyder otur för mig om jag inte har på mig det. 
❤ Jag älskar att lära känna nya människor! 
Jag hatar personer som tror dom är viktigare än alla andra. 


Första inlägget ♡

Första inlägget nu på blogg.se och det känns faktiskt riktigt roligt! Håller fortfarande på med designen och det är inte riktigt alla detaljer som är på plats men jobbar på det! Har faktiskt saknat att blogga och ska jag vara ärlig så är nattstad en riktig skitsida! 

Man blir beroende och man uppdaterar bara bloggen för att hålla sig uppe på topplistan. Anyway, får slänga in lite inlägg senare där jag berättar lite mer om mig själv. Håller på att jobba med kategorierna tillsammans med min bloggfixare! Puss! 



RSS 2.0